Fotoselli Kapılar

Salt Door

Fotoselli (Radarlı) kayar kapı sistemleri

Fotosel sensör kontrol safhaları:Fotosel alıcıdan sinyal aldığında,bu devre kişi yada cismi kapının ortasında algılamakta ve kapının açık kalmasını sağlayarak tamamen güvenliği sağlamaktadır.

Herhangi birşeyin sıkışması anında acil olarak açılır:Eğer kapı kapanma veya açılma sürecindeyken bir kişi yada obje sıkışırsa,güvenlik bölümü kapının kapanma sürecine anında tersine çevirerek güvenliği sağlamaktadir.

Koruma sistemi:Elektronik sistem cihazı,voltajların yükselmesine karşı otomatik olarak korur.(280 volt üzeri ve ani yükselmeler hariç) sensörün içinden veya dışından gelen sinyallere göre kapı otomatik açılır veya kapanır.

Tek yönlü geçiş (Giriş-Çıkış):Kapı,sensörün kapı girişinden veya çıkışından algıladığı sinyallere gönderdiği ikaz'a göre hareket eder.Otmoatik Kapı sensörün her iki yönden algıladığı sinyallerle gönderdiği ikaz'a göre hareket eder.

Kapı açık:Kapı açık durumda bekler.    

Kapı kilitli:Sensör aramalarının yanı sıra kapı kağalı durumda bekler.

Kapı Yaz veya Kış konumunda (Ekonomi):Kapı kış pozisyonundayken daha önce verilen ölçüler dahilinde ekonomide çalışır.

Hızlı açılma kapanma:Kapı emsallerinde farklı ve üstün olarak DC Motor kullanıldığından bakım gerektirmez.Aktarma dişlileri özel bir alaşımlı metalden imal edildiğinden kolaylıkla aşınmaz.